Кастрюля - ковбасник з кришкою для тушкування .
Матеріал: Червона глина.
Колір: Коричневий.
Діаметр усередині: 17,5 (см).
Ширина з бортиками: 21,5 (см).
Висота: 10 (см).
Висота із кришкою: 12 (см).
Країна-виробник: Україна.
Вироби із червоної глини підходять для використання у духовці.
Червона глина - екологічно чистий матеріал, який рівномірно прогрівається і продукти не пригорають до поверхонь під час готування.
Посуд із червоної глини проходить 3 етапи обробки:
- заготівлю виробу обпалюють;
- вмочують у молоко;
- повторно обпалюють.
У пористу структуру матеріалу проникають складні білки і утворюється захисна плівка. Також, поверхня набуває антипригарних властивостей і не вбирає запах.
Великим плюсом приготування страв у посуді з червоної глини є мінімальна потреба у використанні олії і тому страви виходять менш калорійними та дієтичними.
Також, глиняний посуд відмінно утримує тепло.
Зовнішній вигляд посуду створює особливу атмосферу домашнього затишку та колориту, тому приготовані страви можна відразу подавати на стіл, не перекладаючи їх в інші посудини. Такий посуд стане прикрасою святкового столу і чудово виглядатиме на відкритих полицях на кухні або їдальні як предмет інтер'єру.
Приготування страв у глиняному посуді допомагає зберегти корисні властивості продуктів та надає особливого смаку.
Для миття посуду із червоної глини краще використовувати натуральні засоби без хімічних домішок.
Основні | |
---|---|
Матеріал | Глина |
Тип | Каструля |